По долго размислување каде да учам шпански јазик, одлучив да се запишам во студиото Каста Дива, каде што бев примена многу убаво. Професорите Јасмина и Ненад несебично ми го предадоа сето нивно знаење за јазикот, шпанската култура и цивилизација, преку многу опуштено дружење со нив и со другите слушатели. Кога излегов од првиот час си реков ова е мојот нов дом. Тука човек се чувствува навистина убаво. Голема благодарност до сите професори во Каста Дива.

Јелена Герова