Articles

 

 

Драги наши Casta Diva ученици, 

 

Како што веќе сте информирани, Владата донесе одлука за затворање на наставните институции. Ние како приватно училиште за јазици се приклучуваме кон оваа препорака од денес, 10 март 2020 година.

Сите часови што нема да се одржат во овие две недели ќе бидат надополнети во понатамошниот период, ќе се работи и во петок и во сабота или едноставно ќе се продолжи целиот семестар онолку колку што ќе биде потребно. 

Ви посакуваме добро здравје 

 

Со љубов, 

тимот на Casta Diva