ЛЕТНИ КУРСЕВИ 2017

 

 

 

Курсевите почнуваат на 01 јуни и траат до 30 јуни, 

од понеделник до четврток. 

 

Повеќе информации на 

3 220 205   070 29 69 48   071 699 031