По повод нашата 20 годишнина, студиото Casta Diva,

од 20 до 27 декември, од 16:30 до 20:30 часот,

ќе биде отворено за донирање топла облека, којашто ќе ја донираме во

Пунктот за бездомници на Црвен крст во Момин поток на 28 овој месец.

Ве покануваме да бидете хумани и да им помогнеме на оние на кои тоа им е најпотребно