НУДИМЕ

КУРСЕВИ

Основни курсеви во траење од четири месеци, двапати неделно по 90 минути. Курсеви за деца и индивидуални часови.

ПОДГОТОВКИ

Специјализирани курсеви за подготовка за полагање на испитот DELE во нашиот испитен центар.

ЛЕТНИ КУРСЕВИ

Специјален забрзан курс А1 во јуни и јули во траење од еден месец. Летни курсеви во Шпанија.

ИЗДАВАШТВО

Нудиме можност за издавање книги во нашата издавачка куќа КАСТА ДИВА ЕДИТОРИЈАЛ.

ЕКСКУРЗИИ

Студиски посети во Шпанија во пролетните месеци за да се запознаат културата и традициите.

ПРЕВОДИ

Овластен судски превод и книжевни преводи од повеќе јазици. Консекутивен и симултан превод.

ИСПИТЕН ЦЕНТАР
INSTITUTO CERVANTES

DELE ИСПИТИ

Во нашето студио можете да се подготвувате и да го полагате испитот DELE. Ние сме испитен центар на Институтот Сервантес уште од нашето постоење. Можност да го полагате испитот во две испитни сесии, мај и ноември секоја година.

повеќе